Joanna Lundström

trettionde juni

vardagligt

Hallihallå. Senaste dagarna har mestadels gått åt bilkörning, fram och tillbaka till stan och lite överallt var och varannan dag. Skönt att slippa passa busstider kan jag då säga! Dock skulle jag mer än gärna få stanna i Hörnsjö ett par dagar i sträck nu och bara slappna av men tyvärr kallar jobbet här i stan. 
 
Igår hann jag även träffa ett par brudar från klassen, vissa som man inte sett sen skolavslutningen så det var himla trevligt. Vi grillade, körde lite lekar och hade massa kul! 

bror

vardagligt

Var och hälsade på min lillebror på sjukhuset ikväll, han bröt handleden igår så gav han lite styrkekramar och lite gott från Mekka ♥ 

korall

shopping/mode

 
Hittade äntligen den perfekta bikinin som jag letat efter ett tag, precis den modell och färg jag ville ha! Såå glad
 
Gårdagen firade jag och Ludvig med thaimat, det var inte äckligt kan jag lova! Vi fick dock lägga oss tidigt eftersom jag skulle upp innan 6 i morse och jobba, och det var ju ett tag sen man var tvungen att göra det haha.. Jobbet gick iallafall super och nu är jag återigen hemma i Hörnsjö, men ska faktiskt mot stan ikväll igen. Måste ju inviga mitt körkort!! (Som jag dock inte fått än, men min tillåtelse att få köra hehe)

nuni!!!

vardagligt

 
DAMER OCH HERRAR, KÖRTKORTET ÄR MITT!!!! Så otroligt glad, kan typ inte smälta det aaahhhh!!

tjugoandra juni

vardagligt

 
Hade en mycket mysig kväll igår. Gjorde brakmiddag med Matilda och sedan for vi + Emma först till Allstar för en drink (↑) och sen till Sjöbris för ännu en. Så tack för det sällskapet brorsor ♥
Dock gillade jag Båten där jag var förra helgen mycket mer, och har redan bestämt träff där nästa helg med en massa från jobbet! Kommer säkert bli supertrevligt!!

tjugoförsta juni

festligt

Hejhallå! Vaknade halv ett och då hade båda mina sällskap redan hunnit dragit härifrån och tillochmed bäddat ihop bäddsoffan?! Förstår inte hur hårt jag sov, men behövde sova ut så! Dock la vi oss rätt sent men hursom så var det ändå en rätt lugn kväll igår. 
 
 
 

Midsommar

vardagligt

Idag är det ju då midsommar, dock har man verkligen inga midsommarkänslor. Egentligen inga sommarkänslor alls pga detta dåliga väder.. Dock lär kvällen ändå bli bra, ska vara med Kos-brudarna (de som jag ska till Kos med alltså hehe) och vi har tänkt äta gott och ha det bara trevligt. Senare efter middagen och så är det tänkt att vi ska till Ludvig och umgås med honom och hans kompisar. 
Kossisarnaaa! Aka Matilda, Stina, Alicia, Emma och jag
 
För tillfället siter jag iallafall och dricker te medan jag hoppas att bli lite kryare, vaknade upp med förkylning imorse vilket inte äger..! 

sjuttonde juni

vardagligt

Bild från Haninis konfirmation förra söndagen. Är typ så glad som på bilden nnuuuu
Hallååå! Har för ett litet tag sen kommit hem från ett långt jobbpass, men det är så lite folk som går på cafén på sommaren (jämfört med vintertider) så det har inte varit ansträngande alls. Kan iallafall tillägga att jag klarade teoriprovet igår för körkortet(!!) så nu är det bara uppkörningen kvar! Fattar inte att jag snart har körtkort?!! Helt sjukt, nu fattas ju bara en bil...

Sommarkänslor

festligt

 
Tre bilder från i fredags! (snodde den nedersta av Alicia hehe) Hade så himla kul, tack tjejer för en superkväll ♥♥ Och båten lär bli ett favoritställe i sommar alltså. Väldigt mysigt var det där och myycket goda drinkar! 
 
 
 

artoooooon !!!

festligt

Denna tårta alltså.. min guud så god den var
Vilken dag igår. 18 år. Det känns så jäävla bra. God mat, fina presenter och fint sällskap.
Idag blir det hårdpluggning inför körkortet innan ikväll då det blir krogdebut! Pussar

elfte juni

festligt

 
 
Hade några kompisar över igårkväll i mitt nya place, och vi hade det riktigt trevligt! Mös på, spelade spel, drack osv.
 
Sen får vi ju inte glömma att Kim och Alexander tog studenten igår, så stort grattis till dom, och även grattis till alla andra studenter!
 
Nu är det verkligen sommarlov alltså. Livet känns så himla bra just nu. Och imorgon smäller deeeet!!

Balen 2014

festligt

VK's bild på mig och Michael
 
Var ju på balen igår! Så himla fina alla var och det bästa måste ju ha varit alla fina klänningar. Annars var det väldigt trevligt men eftersom jag var under 18 (en vecka bort..) så var jag tvungen att fara vid elva. Men det gjorde inte så mycket, vi drog några till Filip för det hände ändå asmycket på själva balen. Men det var en upplevelse och man borde ta chansen att fara på balen tycker jag, man kände sig så himla elegant haha!
 

tredje juni

vardagligt

Man känner verkligen sommarkänslorna välla fram nu. Blev just klar med det sista i skolan och nu är det bara att se framemot nästa vecka då det händer en massa! Skolavslutning, studentfirande för kusinen, min 18årsdag och krogdebut.  Och att vädret är tipptopp gör allting bara ännu bättre!
 

Vilken jävla helg

festligt

 
Alltså denna helg kommer jag sent glömma kan jag då säga. Med massa fint folk, bra musik, god dricka och alldeles för mycket skriksjung så är jag mer än nöjd! Tyckte alla artister var riktigt bra, men Broiler var helt klart mina favoriter.
 
363 dagar till nästa yranhelg, är det okej att redan ha höga förväntningar på det?