Joanna Lundström

Sååå taggad

me, myself and I

 
En bild från i somras, saknar att vara brun.. men guess whaaat! Som inte hör något till bilden egentligen men haha, ska ju faktiskt till Polen med Hanna om inte ens två veckor!! Och där är det oftast lite bättre väder än i Sverige, helst på våren. Så jag hoppas på några varma och soliga dagar därborta hos min saknade släkt. Har inte varit där på två år nu så det är verkligen dags..!

Helgen

festligt

 
Linnea & jag igår | Bowling med Emma & Stina
 
Fredagen i ära så hade jag och tre tjejer tacomiddag innan vi fixade oss och drog iväg för lite festligheter. Kvällen var enligt mig mycket rolig och avslutades sedan med samma tjejer som sovsällskap. 

Den här dagen har dock lite halvseg, men eftersom det var så fint väder så kunde jag inte låta bli att gå ut på en lång promenad innan jag tog tag i livet och städade lägenheten och gjorde lite matte (på en lördag..). Men nu ikväll har jag faktiskt bowlat! Var ett tag sen sist men himla kul var det och jag vann faktiskt en serie! Haha nu ska jag mysa ner mig med lite film och kvällsfika innan jag laddar upp för en jobbdag imorgon.

tjugofemte mars

vardagligt

 
Våffeldagen idag och även min yngsta lillebrors födelsedag. Dock fick min andra lillebror vara med på dagens bild haha. Imorse var jag på min första körlektion som gick mycket bra, annars händer det inte så mycket spännande i mitt liv. Har halvt flyttat till stan för er som inte vet det! Hane heej
 

tjugoandra mars

festligt

 
Ni får en inte sån asbra snapchat bild på hur jag spendera min kväll. Frukt, smält choklad, friterad banan, glass + myshörna + Dumma Mig 2 + Hanna. Myyys. Nu gör jag mig redo för en god nattsömn och sedan en jobbdag imorgon. Hörs när vi hörs!

artonde mars

vardagligtSitter just nu på Rost med mamma efter att ha ätit denna supergoda lunch. Har hunnit skjutsa runt henne lite överallt i stan halva förmiddagen, har inte kört i stan så himla mycket så det är bra träning för mig! Om drygt en timma börjar jag jobba och sedan ikväll tänkte jag fara till min kusin i Obbola. Japp, det är min tisdag det! Hörs

Halv 8 hos Stina

festligt

 
I fredags hade vi våran fjärde och sista Halv 8 hos oss! Hehe, mycket god middag bjöd Stina på och även en helmysig kväll. Guldet tog dock Agnes hem, med två poäng över oss andra. Eller ja, guld och guld, men ett presentkort på hemmakväll är ju nästan samma sak. Haha 

Mitt sportlov

vardagligt

Efter en veckas flyg och fläng lite överallt i landet så är lovet sorgligt nog snart slut..  efter en helg i Stockholm så hann jag vila hemma en dag och sedan jobba på fettisdagen. På onsdagen for jag till Borgafjäll där min familj redan var, så hann vara där tre dagar och åka slalom, skidor, skoter och bara ta det lugnt. Nu är jag hemkommen och har en lugn helg så jag kan ta igen mig lite innan skolan. Jobbar dock imorgon och sedan är planen att gymma och sova hos min kusin i Obbola.

Stockholm city

festligt

Gjorde oss redo för en toppenkväll
Emma vs Jag, vem var mest taggad tror ni??
Lyckades planka in på dansgolvet (som typ de flesta andra som var under 18), så glad att vi gjorde det!
Och riktigt bra var han!! Dansade(hoppade) så mycket och var helt slut efteråt men helt klart en av de större upplevelserna under mina 17,5 år
Blev tvungna att ta shoppingbilder varje gång vi gick förbi denna staty hehehe
Var ute och åt mycket gott, här har vi på Jensen's Bofhus! Dör för deras potatisgratäng
Och här var det Vapiano vi åt på. Så nöjd över den här helgen och saknar typ redan Stockholm..trivs dock bra här borta på landet också!
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy

vardagligt

Äntligen sportlov! Och mitt lov kunde inte börjat bättre. Såg Avicii med fyra tjejer som jag dessutom fått lära känna rätt bra den här helgen. Vi har haft så kul, och utom konserten så har vi shoppat och ätit en hel del. Lite bilder får ni i nästa inlägg.
 
Har dessutom idag bestämt att jag ska ta buss på onsdag till Borgafjäll där min familj kommer vara. Egentligen hade jag velat följa dem idag men jobbar imorgon och har inte kunnat byta bort det passet på något sätt, men löste det på annat sätt då! Hinner vara där 2-3 dagar men det blir nog värt det, har i princip bara varit i fjällen två gånger.. taggad på detta lov och har inget plugg alls jag behöver göra!! (tror jag?)