Joanna Lundström

Kill those legs

träning

Fick till ett riktigt bra benpass nyss trots att jag inte har tillgång till något gym. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt! Ikväll ska jag mest troligt ut och springa med min bror som nyss köpt nya springskor (om ni ville veta..). Förhoppningsvis landar också mina nya Nike i brevlådan till veckan, taggad som bara den!!!

I know, you know, we know

me, myself and I

Nu är jag strax redo för sängen och klockan är knappt åtta på kvällen.. har liksom redan hunnit med det jag tänkt göra ikväll. Varit på långprommis med Sandra, tränat lite, gjort midddag och även gjort klart ekonomiläxan. Ska bara hoppa in i duschen och sedan är jag så gott som klar för en dejt med kudden! Kanske klinkar lite på pianot ikväll också, vi hörs
 

Onsdag

vardagligt

Hello! Saknat mig? Klart ni har! De senaste dagarna har jag hunnit med lite allt möjligt, men det bli nog ointressant för er att läsa om. Igår var jag iallafall och sov med Hanna på sjukan! ♥
I nuläget sitter jag iallafall på sista lektionen för dagen och taggar upp för kvällen! Ska se Pretty Little Liars ikväll där man kommer få veta the biggest reveal ever... såklart har jag, Matilda och Stina en PLL-dejt också, detta får vi bara inte se ensamma alltså!! Nä men hare
 

Hejsan hoppsan

vardagligt

 
Helt ok dag idag! Efter vi slutat så drog jag och tog en fika i SF-parken med denna fina trio. Nu på eftermiddagen har jag hittat på lite smått och även fått prata med Hanna i telefon. Åh vad jag saknar den bruden, helt galet..
Imorgon är det iallafall fredag och heeelg! Ska dock jobba både lördag och söndag men det blir ändå rätt chill hoppas jag på. 

I just want to be more than a memory

vardagligt

Yesbox! Då var första dagen som andraklassare bortgjort. Känns bra. Fast nä, det känns bara drygt.. fy vad jag saknar sommarlovet alltså.
 
Efter skolan tog jag en fika på stan med Oskar innan jag tog bussen hem. Det enda jag hunnit med sen dess är väl att måla en fet låda och sedan varit ute på långprommis med Sandra. Bara myskväll helt enkelt, sen att det är så himla fint den här veckan är ju ett stort plus. Det gör nog de kommande skoldagarna lite bättre iallafall. Ett annat lite plus i kanten är ju att jag har sovmorgon imorgon, wihooo!
 

Dammar av bloggen lite

me, myself and I

Alltså sorry för all min aktivitet här.. *host*. Nej men sommarlovet tar slut om två dagar, klart jag måste leva livet lite istället för att sitta vid denna burk. Och med leva livet menar jag jobba och grina över det dåliga vädret.. men även träffa fina människor och umgås med la familia och släkt.
OCH även sitta och sakna efter Hanna.. Var bara en vecka sedan jag träffade henne, men kan inte låta bli att både sakna henne och vara orolig eftersom hon har opererat sitt hjärta nere i Skåne för ett par dagar sedan. Men det är tur hon är stark, hjärtat mitt ♥ Varnar för bra kvalitet på denna bild, men det sprollar för mig för jag blir alltid lika glad varje gång jag kollar på den ↓
 

Yesterday

vardagligt


På förmiddagen blev det Nolia, där jag mötte upp Hanna. Det mesta vi gjorde var att kolla runt i husvagnar och husbilar där vi drömde oss bort.. kan någon bara ge oss typ en mille? Vi behöver fan ingen lägenhet/hus när vi blir äldre, vi sparar nog ihop till en såndär. Då kan man ju bo lite på olika ställen dessutom! Smidigt! 

Senare så hämtade jag Axel från hans hockeyträning. Vi gick på stan och shoppade lite (var mest smakråd), innan våran bio började klockan fyra. Monsters University såg vi, riktigt bra faktiskt! Lite bror- och systertid, alltid lika mys. Och inatt har vi sovit på studsmattan! Mycket skönare än väntat, sov tio timmar och sov väldigt bra haha!
Tisdag

vardagligt

Vad gör alla såhär näst sista veckan av lovet då? Ja, det känns så hemskt att det bara är två veckor kvar..
Själv så jobbar jag faktiskt hela veckan (utom torsdag), vilket ändå är bra så att jag får ihop lite cash. Har inte jobbat så mycket i sommar så, iallafall inte på Mekka. Bor också för tillfället hos Oskar, tror dock jag kommer flytta några dagar till stan också senare i veckan. Ja lite om mitt liv om ni ville veta, ciao!


Födelsedagsbarn

vardagligtMåste bara gratta min bror som fyllde 12 idag ♥

This is our life

vardagligt

Ikväll är det födelsedagsfirande! Min bror Axel fyller 12 imorgon men alla från släkten är här ikväll istället, god mat har det bjudits på och det lär ju bli lite bad snart också. Ha en bra fredag alla!