Joanna Lundström

Saknat mig?

vardagligt

Även fast jag varit hemma i Sverige ett par dagar nu så har jag inte haft tid att skriva, men here I am! Har haft det huuur bra som helst utomlands för er som undrar. Bilder kommer att komma lite nu och då.
 
Har för tillfället just slutat skolan iallafall och ska strax med tidigade bussen hem. Ska dock in till stan ikväll igen då bästa Oskar Linnros spelar på folkets hus! Lär bli grymt!!
 

Today was gonna be the day

vardagligt

Hallååå! Har haft en mycket skönt vecka, dock gjort bort väldigt mycket plugg men det är bara bra. Far ju utomlands imorgon så vill ha en del bortgjort! 
 
Middagen med klassisarna i tisdags gick bara bra, var riktigt trevligt. Taggar redan nästa middag i våran "halv 8 hos mig"! Fick även en liten söt present av dem hihi
 
 
Idag så var jag förberedd på att komma hem sent, runt halv 6, meeen jag hade tur. Fick göra provet på sista lektionen lite tidigare och med lite slarv och en gnutta stress så hann jag med 14.10 bussen hem haha.. men har gjort rätt bra ifrån mig på de senaste proven så ett prov är nog inte hela världen.

Ångrar inte en sekund

vardagligt

 

That power

vardagligt


Var och lunchade med mamma igår på den nyöppnade restaurangen Köksbaren.
Idag så är det dock jag som står för maten. Stina, Emma och Agnes kommer hit om några timmar och då ska jag bjuda på trerätters, så just nu håller jag på att förbereda lite.

Sommarkänslor som bara den

vardagligt

 
Den här bilden är verkligen en av de som ger mest sommarkänslor från i somras! Vi var och tog nattdopp i ån nedanför mig, även fast man inte kan tro det.. det var sent men ändå så ljust. Mycket bra kväll minns jag iallafall att det var! Minns ni boooys?

Farsdag

vardagligt

Denna fina och nya(??) bild i all ära till min far på farsdag. Jag uppvaktade
honom med våfflor till lunch! Sådan snäll dotter han har ibland
 

Allt är för bra nu

vardagligt

Oj vilken seg söndag. Det enda jag åstadkommit idag är att börja dra fram en massa kläder och klurat lite på vad jag ska ha med mig till Gran Canaria! Tänkte börja packa lite smått, det är ju trots allt bara 6 dagar kvaar.
 
Kan ju berätta lite om gårdagskvällen som var mycket trevlig! Matilda kom hit, vilket var riiiktigt längesen. Några timmar senare hamnade vi i en grillstuga med Michael, Marcus och Edvin där vi grillade marsmallows och pratade. Avslutade kvällen hemma hos mig med lite kaffe och mer prat. 
 

What now?

musik

Tänkte bjuda på några sköna låtar i brist på annat.
 

Dryga måndag

me, myself and I

Mörkt ute då jag for till skolan och mörkt nu när jag slutar.. hatar den här tiden :/
Håller på att göra klart en historiauppgift med Emma och Nelly just nu och ska efter det in till stan för att äta något. Börjar jobba 17.30 så kommer hem sent ikväll, men som tur är så har vi sovmorgon imorgon! 

TBT

vardagligt

Ta.mig.tillbaka.
Sommar 2012!

I can't stop my hands from shaking

vardagligt

Yeeess, här är jag igen! Såhär sista dagen på lovet tar jag mig äntligen lite tid att skriva här. Även fast jag inte haft så fullt upp de här dagarna.. hunnit vara med Johanna i torsdags, och sen har jag mest varit med släkten. Har hur som helst haft det väldigt trevligt, och tagit det rätt lugnt! Det behövdes nog, iallafall nu när det kommer en dryg skolvecka. 
Annars då? Knappt två veckor kvar till Gran Canaria, ska bli så skönt att få komma bort från kylan till värmen ♥♥
 
Bjuder på en bild från somras