Joanna Lundström

One, two, three drink

festligt

Hellu! I onsdagskväll kom jag hem från Kos, halvt levande, halvt död. Men trots det har jag varit såå nöjd över resan. Har alldeles för många bilder jag vill visa men får nöja mig med att lägga upp några åt gången tror jag för annars får jag nog sitta här ett tag. Kort sagt har det iallafall varit det perfekta avslutet på sommarlovet! Första skoldagen blev ju för oss på torsdagen efter vi kom hem så vi föll direkt tillbaka till vardag och rutiner. Kan ju va skönt på sitt sätt det också om man ska se det från den ljusa sidan..!
 
Fishbowl det första vi köpte då vi kom till Kos hehe
Stranden där i princip varje dag spenderades
Vattenmelon med dricka i, så sjukt gott men så sjukt mycket eftersom melonen var asfet!
Fina Alicia & Stinis mitt på torget innan vi skulle ut och äta en kväll
Balkonghäng varje kväll där vi förade innan vi drog ut
 @ balkongen
Jag & Alicia hittade våran nya favoritdrink - Pink Panther!! Mums
 

Snart så!!

vardagligt

Stinisen nöjd & glad
 
Och hur gott ser inte detta ut?!? Min oreomilkshake till vänster och Emma & Alicias oreokaka till höger. Dog oreo-döden
Igår blev det en liten date på café Göteborg med 3 av mina 4 reskamrater till Kos! Vi fick ihop en packlista som jag inom redan några dagar tänkte gå igenom, det är ju bara en vecka kvar nu till vi far!! Ord kan inte beskriva hur taggad jag är, det absolut perfekta sättet att spendera sista sommarlovsveckan på!

andra augusti

vardagligt

Idag är det äntligen lördag och det innebär födelsedagsfirande för Agnes! Ska alldeles strax bege mig mot stan där jag, Emma och Stina ska fixa lite innan vi drar oss mot Rödå. 
 
Senaste veckan har bara varit lugn för övrigt. Har jobbat lite, börjat gymma, varit i Ludvigs stuga, solat & badat hemma i Hörnsjö och även firat min lillebror som fyller 13 imorgon. 
 
bild från i torsdagskväll då jag & Ludvig kvällsbadade och grillade i en liten tjärn mitt i skogen