Joanna Lundström

tjugosjätte juli

vardagligt

 
Myskväll med Haninis igår! Och med sig hade hon såklart två av de bästa godsakerna från Polen. Så vi tog bilen till Långtjärn (en tjärn mitt ute i skogen utanför Hörnsjö) och bara mös och åt, och sedan blev det ett sent kvällsdopp.
 
Idag mina vänner har jag njutit av min lediga lördag på stranden och nu taggar jag upp inför tre dagars till jobb. Fast nä, inte alls taggad.

tjugofemte juli

vardagligt

 
Måndagkvällen ägnade jag åt en lång cykeltur till Johanna, samma sak på tisdagkvällen hem. Nöjd är jag, att jag orkade och inte tog bilen hehe, och värt det var det också. Vi tog vara på det varma vädret genom att vara ute på havet med Simon och Elin på tisdagen, vi åkte båt, badade och solade.
 
Dock de senaste två dagarna har jag verkligen inte tagit vara på, eftersom jag varit tvungen att jobba på Mekka och typ dött av värmen inomhus. Imorgon är det jobb också sen efter det ska jag hemåt till Hörnsjö och träffa Hanna och de andra! De är ju hemma från Polen nu, finallyyy!!
 

artonde juli

vardagligt

Imorse for, tråkigt nog, Zara hemåt mot Skåne igen. Det har iallafall varit såå roligt att få träffa henne i år också, även fast det inte var planerat egentligen. Från en grej till en annan så har jag just fixat i ordning mig för att om ett tag dra mig iväg på UxU-festivalen som är här i Umeå. Om jag ska vara ärlig verkar den inte asbra men i värsta fall så lär den bjuda på bra sällskap iallafall! 

Lately

vardagligt

Hehe ja efter lite klagomål (ping Stina) så tänkte jag nu dela med mig vad som hänt i mitt liv senaste två veckorna!
 
For till Glassbonden igen med Emma & Stina för att, såklart, äta glass och träffa Agnes! Efter det drog vi till Costas där vi mötte upp de två resterande från Kos-gänget, Alicia & Matilda. Åt gyros där för första gången och ooj vad jag kommer leva på det i Grekland känner jag.
 
For ut med bland annat Emma & Cecilia m.fl en lördagkväll, en hel mysigkväll som spenderades mestadels på båten!
 
Var i Ludvigs stuga ett par dagar, åkte båt, körde vattenskoter, och bara badade, solade och njöööt.
 
Har köpt en ny favoritklänning och har även hunnit catcha upp lite med Nelly!!
 
Var och klappade lite hästar med Haninis kvällen innan hon skulle fara till Polen.. så fick ge hennes en farvälpuss och nu väntar jag bara in de långa dagar till hennes hemkomst!
 
Har solat med pappsen och på andra bilden ser ni ingen mindre än Zara som är på finbesök här i Norrland!! Som jag längtat efter bruden!
 
Så igår drog vi på godishuset och efteråt på Eastern Palace. Så mätt som vi var igårkväll har nog ingen varit förr, vi däckade i sängen tidigt och var helt döda hela kvällen haha. Så värt det
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott med glass

vardagligt

Idag har jag hunnit avklara ett 6 timmars jobbpass och efter det trotsade jag Emma det tråkiga vädret och drog till Glassbonden. Agnes jobbar ju nämligen där så hon sålde riktigt feta glasskulor till oss och jag kan verkligen rekommendera saffran & honungs-glassen!! 
 
Nu är jag äntligen hemma i Hörnsjö igen efter två dagar i stan, och här har jag tänkt stanna till helgen. Hoppas att vädret ej sviker nu när jag är lite ledig!