Joanna Lundström

Halloween

vardagligt

Igår var det ju halloweentema på Lokal. Drog dit med de sköna grabbarna här från mina trakter och hade riktigt roligt hela kvällen! Imorgon är det halloweenutgång nr II, då ska jag och några tjejer i klassen kirra halloweenkäk tillsammans och sedan dra oss ut. Råtaggad är jag! Minst lika taggad på utlandet också, lördagmorgon 06.50 går flyget mot varmare breddgrader!

Tjugosjätte oktober

vardagligt

Äntligen höstlov! Och för mig blir lovet två veckor kan man säga,eftersom på lördag far jag utomlands! Vi ska på samma ställe och hotell i Gran Canaria som vi var på förra året, blir himla trevligt det. 
Godishink vi hittade på skolan i fredags när de hade halloweentema

I övrigt var jag på spadag med Hanna igår,och sedan åt vi på Vezzo. Idag ska jag jobba och så senare i veckan blir det två halloween-utgångar. Är såååså taggad!

Helgen

vardagligt

Söndagkväll och bra en god sömn bort så är det skola igen. Lika jobbigt varje söndagkväll. Varför går helgen ALLTID så fort?? 


Min helg började iallafall med en liten reunion med Alicia som jag knappt träffat sedan Kos-resan. Sedan blev det personalmöte med jobbet och middag på det och så avslutades fredagskvällen  med att bli bjuden på bio av Ludvig! Igår så jobbade jag sedan har jag bara myst med Ludvig sen dess,vi for och kollade på min bröders hockeymatch tidigare idag där det tyvärr slutade med förlust. 
Nej,tillbaka till söndagsångesten! 


Pussel

trettonde oktober

festligt

Hej på er. För att sammanfatta helgen så har jag jobbat as usual, förutom Life in Color i fredags då. Mina förväntningar var lite för höga tror jag, bilderna de lagt ut på facebook och så var lite annorlundare än verkligheten kan jag säga. Färgen var som en kalldusch och jag frös så himla mycket. Men ångrar ju inte att jag for, för det hade sina roliga stunder också självklart!! 
 
Har ju förresten blivit iphoneägare nu i helgen också, känns såå skönt med en ny mobil. Dock känns det inte lika skönt på bankkontot längre, och det mindre bra är att jag knappt jobbar något alls denna månad.. som tur är så kan jag alltid jobba hos mamma så jag får ihop något iallafall! Sen ska jag ju baka med mitt UF-företag i veckan också, där lär jag få ihop en fet lön också. Haha skämt å sido, mer om vårt UF-företag senare i veckan!! En grej som kommer göra detta sista gymnasieår lite roligare kan jag lova.

LIC

festligt

Ikväll är det äntligen Life in Color!! Köpte biljett innan sommaren så har väntat ett tag kan jag säga. Dock är det lite oklart hur konserten kommer vara men hursomhelst blir det nog roligt! 
En bild från Kos i brist på andra bilder.. och det är även dem bilder jag gillar mest så hehe
I övrigt så längtar jag ihjäääl mig till 1 november då jag och la familia drar iväg till Gran Canaria en vecka. Ska bli himla skönt kan jag säga. Något jag längtar ihjäl mig mindre till är veckan innan lovet då vi har en massa plugg, prov, inlämningar osv.. Dock får jag ta min välförtjända ledighet efter det med en lovvecka och en vecka utomlands!
Tänkte att eftersom jag uppdaterar så sällan så kan jag lika gärna skriva lite om livet, vem vet när nästa inlägg kommer liksom.